معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز سه بیمارستان برتر دانشگاهی و غیردانشگاهی آذربایجان شرقی را منتخب چهارمین دوره نظارت جامع، اعلام کرد.
دکتر محمد حسین صومی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مراسم چهارمین دورهی نظارت جامع، اظهار کرد: امیدواریم در این چند ماه باقیمانده از سال جاری، بتوانیم هم شهرستانها و هم تبریز را تجهیز کنیم؛ وی با بیان اینکه امیدواریم تا پایان سال، چهار دستگاه سی تی اسکن، خریداری کنیم، گفت: البته در بیمارستان طالقانی و مرند، دستگاه سی تی اسکن داریم، امیدواریم در آذر شهر و بستان آباد هم سریع نصب شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه تامین تجهیزات وظیفهی ما است، گفت: در مورد کرونا هم به واکسن امیدوار شدهایم و اگر بتوانیم کادر درمان را تا شش دیگر ماه پرتوان نگه داریم، به احتمال زیاد واکسن میرسد.رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از زحمات و تلاشهای معاون درمان قبلی و فعلی همچنین از همکاران پرتلاش تشکر و قدردانی کرد .
دکترعلی اکبر طاهراقدم، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه باید شکرگزار دو نعمت سلامتی و امنیت باشیم، اظهار کرد: به عنوان گروه پزشکی و افرادی که مسئولیت اجرایی داریم، مسئولیت بزرگی بر عهدهی ما است تا خدمتگذار اشرف مخلوقات باشیم.
وی افزود: پزشکی و درگیری با مسایل سلامتی مردم، فرصت بزرگی برای خدمت بهتر و با کیفیتتر به مردم است.
وی خاطرنشان کرد: کرونا نشان داد که وقتی مردم در خانههایشان نشسته بودند، گروههای پزشکی، آزمایشگاههای خصوصی و دولتی پای کار بودند و رهبر معظم انقلاب هم از کادر درمان قدردانی کردند.
دکتر روزبه رجایی، معاون درمان دانشگاه در مراسم اعلام نتایج چهارمین دوره نظارت جامع معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: بیمارستانهای غیردانشگاهی شهید محلاتی، ولیعصر (عج) و استاد عالی نسب و بیمارستانهای دانشگاهی طالقانی، الزهرا (س) و نیکوکاری، به عنوان سه بیمارستان برتر (اول تا سوم) این دوره از نظارت جامع، انتخاب شدند.
وی با بیان اینکه تمامی رتبهبندیها و ارزیابیهای به عمل آمده از بیمارستانها در راستای ارتقاء و بهبود عملکرد انجام میشود، اضافه کرد: کسب رتبهی برتر به معنی بینقص بودن آن مجموعه نبوده و رتبهها بسیار نزدیک به هم هستند و این ارزیابیها جنبهی ارشادی دارند.
وی، شناسایی نقاط قوت و ضعف، فرصتها و چالشهای بیمارستانی، پرهیز از نظارتها و بازدیدهای موازیدرمجموعه دانشگاه، تعمیق و اشاعه فرهنگ نظارت و تضمین کیفیت در سطح بیمارستانها، قرار دادن کارشناسان در موقعیت یاددهی و یادگیری، به روز کردن عملکرد بیمارستانها با استانداردهای روز، ایجاد فضای رقابتی، روحیه تیمی و پاسخگویی را از جمله اهداف برگزاری دوره نظارت جامع عنوان کرد و از ارزیابی ۴۲ بیمارستان دانشگاهی و غیردانشگاهی در چهارمین دوره ارزیابی خبر داد و گفت: در مجموع نزدیک به ۱۰۰ نفر، هر بیمارستان را در ۲۲ محور ارزیابی کردهاند.
دکتر رجایی گفت: مدتها بود به دنبال برگزاری این جلسه و اعلام نتایج رتبهبندی بیمارستانهای دانشگاهی و غیردانشگاهی بودیم، اما برگزاری آن به دلیل تبعات کووید۱۹ به تعویق افتاده بود، از این رو تمامی بیمارستانها را یک جا جمع نکردیم و جلسه را در دو بخش بیمارستانهای دانشگاهی و غیردانشگاهی از طریق ویدیو کنفرانس برگزار کردیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامهی سخنانش با اشاره به خروج از شرایط حاد کرونایی، اظهار کرد: آمار کووید۱۹ از ۲۰ روز گذشته در آذربایجان شرقی، روز به روز در حال کاهش است.
وی، ضمن قدردانی از زحمات کادر بهداشت و درمان در دوران کووید۱۹، گفت: از تمامی بیمارستانهای غیردانشگاهی که در حوزهی کووید ورود کردند، قدردانی میکنیم، بعضی بیمارستانها با تعداد بستری و تعداد مریض زیاد نهایت همکاری را کردند تا به کادر درمان در مواجه شدن با این بحران که در کشور ما و جهان شایع شده است، کمک کنند.
وی خاطرنشان کرد: تمامی بیمارستانها با وجود مشکلاتی مانند کمبود پرسنل و کمبود منابع مالی و اکسیژن پای کار آمدند؛ خوشبختانه مشکل کمبود اکسیژن مقطعی بود و در حال حاضر به طور کامل مرتفع شده است.
وی افزود: اکسیژن مایع از یک هفته قبل تقریبا در حجم زیادی دراستانمان تولید میشود و بیمارستانهایی که تانکر دارند هم میتوانند نسبت به دریافت آن اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، مراسم اعلام نتایج چهارمین دوره نظارت جامع دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور روسای بیمارستانهای منتخب دانشگاهی و غیردانشگاهی، رییس، معاون درمان و قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دو نوبت با رعایت پروتکلهای بهداشتی، برگزار شد و از روسای بیمارستانهای منتخب تجلیل به عمل آمد.